FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések rólunk, és mit csinálunk.

Lehet, hogy néhány kérdést, akkor nem lesz az első, hogy kérje meg őket!

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések.

Választ néhány kérdésre akkor lehet, hogy.

Én egy külföldi orvos és egy német nyelvű oklevelet C1 szinten. Van, hogy adja át a többi nyelvi tesztek annak érdekében, hogy a licenc praktizálni Németországban?

Igen. Minden külföldi orvos köteles tenni az úgynevezett “beteg-kommunikáció-Test”, vagy a német nyelv hívják “Patienten-Kommunikations-Test”. Ez a vizsgálat egy szóbeli vizsga, és meg kell gyakorolni az anamnézis más német orvosok.

Én egy külföldi orvos lehetővé, hogy munkát találni finanszírozása érdekében én nyelvtanfolyamokat?

részt egy intenzív nyelvtanfolyamra, ahol van, hogy jelen legyen a nyelviskola 5 óra egy nap (ez azt is jelenti, hogy meg kell továbbá (!) Tanulmányozza 5 óra egy nap ), már egy teljes munkaidős állást. Tehát lehetetlen, hogy egy részmunkaidős állást, hogy finanszírozza a nyelvtanfolyam, mert nincs időm.

Meg tudod találni a helyzetben a kórházban, így tudok tanulni a német nyelvet tartózkodásom alatt a kórházban?

Nem, ez nem lehetséges, mert a betegek és a kollégák nem lesz képes megérteni, és akkor nem érti őket, mert beszélni csak németül Németországban. Anélkül, C1 szintű diploma akkor nem szabad dolgozni egy kórházban Németországban!

Szeretném megtanulni a német egészen a B2 szintű hazámban, majd jön Németországba, mit gondol erről?

Általánosságban elmondható, hogy lehetséges, hogy sovány német fel a B2 szintű otthon, majd jön Németországba, de azt tapasztaltuk, hogy néhány ember érkezett Németországba egy nagyon erős akcentussal, mert azt a tanulságot nem őshonos német hangszórók. Szintén Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a tanulás a német a saját országában leginkább a legolcsóbb megoldást. Jobb, ha nem a C1 nyelvtanfolyamok Németországban, mert nem csak a tanulás beszélni akcentus nélkül, de akkor is megismerni több a német kultúrát.

Én egy nem EU-orvos és már egy szakember, meg tudja találni nekem a helyzetben Svájcban?

Nem, Svájc nem vesz orvosok EU-n kívüli terület, a bevándorlási hatóságok ezt nem teszik lehetővé. Ők nem ismerik az orvosi diplomát. Csak akkor, ha nős, egy uniós állampolgár lehet elhelyezkedni Svájcban.

Mivel a nem EU orvos szeretnék tudni, ha már megkapta a kék kártya, akkor lehetséges, hogy a feleségem / férjem kap engedélyt, hogy csatlakozzanak hozzám Németországban?

Igen, ez minden további nélkül lehetséges. a próbaidő 6 hónapot vesz igénybe Németországban. ha át, hogy akkor kap engedélyt, hogy belépjen Németországban, de van, hogy a B1 nyelvi diploma.

Én egy nem EU-állampolgár, de van egy európai orvosi egyetem szerint az EU 2005/36 / EG irányelvek, az én diploma elismert Németországban?

Igen, ez az orvosi egyetem EU 2005/36 / EG elismert Németországban.